vineri, 8 ianuarie 2010

Toate plantele din compozitia acestui produs sunt in conformitate cu legislatia din Romania.

Atunci de ce mortii tai zici ca e pentru studiu etnobotanic? Pe de o parte imi zici ca nu e pentru consum uman. Pe de alta parte pot sa-l cumpar gata rulat, pe langa foite si bonguri. Pe usa de la intrare ai poze cu Bob Marley. Eu ce pula mea sa inteleg? Mai curios sunt daca a turnat cineva vreodata pliculetu' de Special Gold in cada. Pentru ca pe el scrie ca e sare de baie.

Toata lumea vorbeste despre drogurile legale. Si nu mi se pare cel mai potrivit nume, pentru ca "legale" ar putea sa-i dea cuiva senzatia ca sunt inofensive. De ce spice shopurile, green shopurile, magazinele de vise rasar peste tot? Cand toata lumea e de acord ca iarba e mai buna decat orice gasesti acolo? De cate ori ai auzit ca a murit cineva pentru ca a fumat iarba? Dar pentru ca a luat de la spice? Bine, e clar pentru orcine are o urma de ratiune ca daca o iei pe iarba iar nu e bine. Sau poti sa traiesti cu paine si apa pana la 80 de ani. Unii fac asta. Altora le place sa bea. Sau sa fumeze iarba. Sau sa joace WoW. Depinde de tine daca la 35 de ani o sa ai probleme cu plamanii, ficatu' sau virginitatea, but in the end it's kinda the same thing.

Toata afacerea asta forteaza de fapt o bresa in legislatie, si statul o aproba tacit, pentru ca impoziteaza tot. Ce mai e de zis?

Cred ca mai avem de asteptat pana sa se legalizeze... ma rog, reglementeze consumul de marijuana. Pana o sa rasara un politician cu destul cojones, care isi permite sa faca pis pe toti batraneii inchisi la minte care nu stiu nimic, dar pun repede eticheta de "drog". Cam greu, pentru ca ei au drept de vot, noi nu.

Dar pana una alta, mi-e total indiferent. Macar pe iarba sa nu platim tva...

P.S. da, recunosc ca merg, in lipsa de altceva. Orice ati face sa nu le amestecati cu alcool.

Un comentariu:

stuff&co spunea...

stii.ma enerveaza titlu de mai sus cu "introduceti un comentariu"ma face sa uit ideea.